Política sobre l'ús de les galetes a totes les aplicacions web i multimèdia de Click Networks S.L.

          

Click Networks S.L. utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència dels usuaris, facilitant la navegació per les nostres produccions web  i multimèdia. 

 

 

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius de text que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari en visitar una pàgina web. És el programador/a del lloc web el/la qui determina quin tipus d'informació conté la galeta i quin és el seu propòsit, també poden ser utilitzades pel servidor web cada vegada que visiti aquesta web. S'utilitzen per estalviar temps i fer l'experiència de navegació web molt més eficient. No obstant això, poden ser usades amb diversos propòsits diferents que van des de recordar la informació d'inici de sessió o el que conté la seva comanda de compra.

 

Com utilitza les galetes Click Networks S.L.?

Només utilitzarem les galetes que ens permetis usar. Podràs controlar-les mitjançant el teu navegador. Trobaràs més informació al respecte més endavant. Hem utilitzat algunes de les guies existents per classificar les galetes que fem servir en diversos grups:

 

· Galetes de Rendiment

· Galetes Funcionals

· Galetes de Màrqueting

 

1. Galetes de Rendiment

Es tracta de galetes que recullen informació sobre com s'usa el lloc web (per exemple, les pàgines que visita o si es produeix algun error) i que també ajuden a la localització i solució de problemes del lloc web. Tota la informació recollida en les mateixes és totalment anònima i ens ajuda a entendre com funciona el nostre lloc, realitzant les millores oportunes per facilitar-ne la navegació.

       

Aquestes galetes permetran:

Que puguis navegar pel lloc.

Que el web recopili informació sobre com uses la pàgina, per així entendre la usabilitat del lloc i ajudar-nos a implementar les millores necessàries. Aquestes galetes no recolliran cap informació personal que pugui ser usada amb finalitats publicitàries o informació sobre les teves preferències ni les teves dades més enllà d'aquesta visita en particular.

 

 

2. Galetes Funcionals

No és altre que millorar l'experiència dels/les usuaris/es. Podràs rebutjar en qualsevol moment l'ús d'aquestes galetes mitjançant les eines del teu navegador web. Usem aquestes galetes per recordar certs paràmetres de configuració o per proporcionar certs serveis o missatges que poden arribar a millorar la teva experiència de navegació. Per exemple , recorden el país o l’idioma que has seleccionat en visitar les pàgines i no s'utilitzen amb finalitats de màrqueting o comercials.

       

Aquestes galetes permetran:

Recordar les teves dades d'inici de sessió com a client en tornar a la pàgina. Aquestes galetes no recolliran cap informació sobre tu que pugui ser usada amb fins publicitaris, o informació sobre les seves preferències (com ara les dades d'usuari) més enllà d'aquesta visita en particular.

 

3. Galetes de Màrqueting

Aquestes galetes són gestionades per tercers i no per Click Networks S.L., de manera que l’usuari/a  podrà utilitzar les eines d'aquests per restringir l'ús d'aquestes galetes . Algunes de les galetes s'utilitzen per enllaçar a altres pàgines web que proporcionen certs serveis com Facebook , Twitter, Google... Algunes d'aquestes galetes modificaran els anuncis d'altres webs per adaptar-los a les teves preferències.

       

Aquestes galetes permetran:

Enllaçar amb xarxes socials.

Passar informació sobre la teva visita a la pàgina per adaptar anuncis a altres pàgines.

Recopilar informació de la visita al nostre web a Google Analytics i altres ginys.

Podràs gestionar-les fent ús de la configuració del teu navegador.

 

 

Tan sols llegirem o escriurem galetes sobre les teves preferències. Aquelles que hagin estat instal·lades abans de modificar la configuració romandran al teu ordinador i podràs esborrar-les fent ús de les opcions de configuració del teu navegador.